( Repost ) Zăvor la o ușă deschisă

Articol scris la vremea lui – vezi : blog.cotroceni.ro

♦♦♦Zăvor inutil la ușa (gura) permanent deschisă a autointitulatei dive – andive – Querida nației de pe strada Ocupaţiei– care o ține așa ( și așa) nu ca să ia aer, ci ca să vomite ură direct în direct pe ecranele televizoarelor. Promovată de acele televiziuni care stau cu ciocul deschis să prindă vreo urmă de UUP. Nu vă spun ce înseamnă ca să nu mă înțelegeți greșit, adică exact așa cum sunt. Sau nu sunt.

♦♦♦Fiind iute vărsătoare de lături parfumate cu apă de gură înspumată, îi dezbracă, rupându-le hainele de pe ei, pe cei care au trecut prin ea, pardon, pe la ea, ca să-i arate în pielul gol ochilor beliți de excitarea irisului, aparținători ai publicului telespectator amator. Dar în primul rând pentru plăcerea sa perversă, pe care n-o ascunde sub silicoane, ca să nu-și îngreuneze sânii și conștiința din sutien.

♦♦♦Ultimul pe lista de vânzări cu bucata – în beneficiul presei, dar și pentru amorul ei propriu era să zic – este celebrul (de-acum) onanist cu deștu-n cur, vicele nostru al tuturor, al capitalei noastre virile cam ca el, pe numele de scenă în aer liber tudy. Scuze, poate trebuia să scriu cu T mare, dar din respect pentru alfabet prefer să rămână așa.

♦♦♦Băiatul, un fin intelectual am înțeles, dar impracticabil, după ce și-a scos degetul a reușit să și-l bage rapid ( București ) în nas, astfel că imediat după alegerile locale a scos de-acolo o biluță de dimensiunile partidului său. Cu care, ghidonat cu degetul nefolosit încă de Tăriceanu, a aruncat în geamul (era să zic)doamnei Firea, care tocmai se tocmea cu consilerii Primăriei capitalei pe cine să numească în locul celor deznumiți. Așa că l-a ales pe el, absolventul ca solventul al mai multor facultăți decât firele rare de mustăți, cel care așa de tare i-a umilit pe corporatiștii lumii cu capabilitățile sale încât aceștia nu s-au încumetat să-l angajeze ca să nu-l jignească.

♦♦♦Ce, nu știți ce a fost ales? Vai, ( Steve Vai !) câtă lipsă de cultură politică aveți. Sau, dacă ne uităm invers, n-aveți! El este – după ce a trecut ca Papa peste bridge-l pontifical – este, țineți-vă bine (nu vă spun de ce ca să nu mă boscorodiți) noul viceprimar general cu grad de soldat major neinstruit.

♦♦♦Querida este supărată că de ce nu a fost întrebată ea prima tv cam cum stă cu treaba puiul Tudy, că le-ar fi spus punctul său G ( năpraznic ) de vedere (la lac), astfel că propunerea ar fi fost inutilă ca întreaga poveste, care spre bucuria multor gură cască abia a început.

♦♦♦Culmea vitezei la români : la numai o zi de la numire, tocmai când era să termin articolul ( nehotărât ) am aflat că nu mai e. Ce trebuia de la început să nu fie, adică vice-primar general, probabil, fiindcă, pentru că păi de – aia.

GENERalul  –  particular –  diN  COTROCENI

S  g . E

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *