Desîncățelirea – sau – Capra cu coada sus

♦♦♦Că aşa îi place ei să stea, poate se uită careva sub ea. Şade cu coada ridicată ca orice animal fudul, dar în cazul ei e vorba şi de destulă prostie. Aşadar, ne gândim la un fel de prostie fudulă, două-ntr-una, cele două faţete ale aceleiaşi blegitoare.

♦♦♦Văzând atitudinea şi opţiunea de ,, Stupid people” a britanicilor, prima ministresă se caţără pe coama valului stupidităţii poporului său. Clamând – rotunjindu-şi boticul superior – că are ceva frumos sub coadă, care neapărat trebuie arătat Europei, care nu prea stă cu ea sculată. Cu vigilenţa, păi cu ce altceva ? Îi arată – ca să zic aşa – faţa spatelui. Şi o face cu ambele picioare în acelaşi timp.

♦♦♦Tot în acelaşi timp apucă (!), cu ambele mâini de această dată, bâta făloşeniei şi aroganţei, ambele specifice perfizilor, cu care dă în balta Canalului. Ca să stropească Europa cu propriile lor dejecţii, comune ambelor entităţi multietnice, evidenţiate separat însă în Camera Comunelor – (sate) – din City of London ( parcă ). Of course !

♦♦♦Nu se ştie cum li s-a pus britanicilor ceaţa pe toţi ochii de au intrat pe burtă ( turtă de beţi ) în noaptea minţii şi au rămas acolo câteva zile. Votând în perfectă necunoştinţă de cauză exact ceea ce nu-şi doresc. Zguduitor de trist râs !

♦♦♦Esta ca şi când (Maria) Theresa (a) Marii Britanii, având calul între picioare, cu greu desălecând, s-ar duce pa jos până în Australia. Pentru a da personal aborigenilor de ambe gene scrisoarea pierdută ( şi găsită ) de Agamiţă Dandanache. Persopnaj cu nasul roşu ca al multor albioni perfizi timizi, de parcă eroul haimanalei de Caragiale ar fi venit de acolo înotând. În bazinul cu apa până la genunchi, amenajat pe puntea vasului de flori desenate pe pulpanele haioaselor kilti-uri scoţiene.

♦♦♦Am ascultat în media incredibila poziție ( a copilului, deși – ieșind din film – se poate spune și a caprei!), cea adoptată de unii membri ai cabinetului susamintitei. Și mi-a venit să-mi bag… Nu, nu e ce s-ar putea crede, ci e vorba de degetul pe gât, fiindcă o simțeam aproape. Voma.

♦♦♦Păi cum să afirmi în acest mizerabil, stupid și din toate părțile amenințat secol că Marea Britanie trebuie ,, curățată ”de nespălații și barbarii emigranți? Și totuși, iată că se poate. Simplu, fiindcă sunt votați acești politicieni de acei oameni care au o cultură generală, iar în cazul de față cea politică, situată sub genunchiul broaștei.

♦♦♦Dacă vor pune în aplicare elucubrațiile politice și vor ,, curăța ” țara de străini, cei care fac joburile înjositoare în general, să vedem ce vor face urmașii nedemni ai unor bravi strămoși, care – știm bine – au adus din colonii toate națiile pentru a-i pune să facă muncile care lor le puțeau. Să vedem dacă britanicii cu nasul cârn de atâta superioară aroganță se vor apleca din nou să-i șteargă la cur pe lorzii și sir-ii lor.

♦♦♦Lua-ne-ar  ( pe  toți  europenii,  cu  ei  cu  tot ) apa.  Cea  din  ,,Mânecă ”.

FoSTul  ȚAP  diN  COTROCENI

S  g.  E

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *