Slogane … ( uri )

♦♦♦Niște DLDE de-ăștia, cu cravate roșii ( ca niște pionieri din clasa zero barat ) – ceva mai depărtați de noi și de bunul simț – ne propun niște – și ele ! – sloganuri ( de astă dată ! ) electorale, în loc de furnale, de-ți vine să joci geamparale pe vine. Sunt cel puțin cel mult…indecente. Deschideți ochii, beliți-i a uimire și vă minunați ( mai sunteți ! )

♦♦♦Primul și cel mai NE-demn cu limbuță de lemn sună de răsună valea astfel:

                    ,,REDĂM DEMNITATEA ROMÂNILOR ”

♦♦♦Păi, cum așa și-așa, dar mai mult așa, adică întâi ne-au luat-o și acum, că au nevoie să mai ia ceva – voturi adică – ne-o dau înapoi ? Pe la spate ? Așa terfelită, prin fân tăvălită, mozolită și boțită, abuzată, nerujată și prin părțile esențiale perforată? Și nespălată ? Adică, Măi Tăricică, o băgați (TOATĂ !) în mașina de spălat vase, o călcați cu compresorul ( sory, compresori ) și apoi – ca nouă și cu sergentul Ghișe zece ( fără un sfert) ne-o redați, ca fiind neatinsă și pe culme proaspăt întinsă ? Atât de nevolnici ne cred cei doi ,, propunători ”, cele două jucării uitate în spatele mașinii tip CN, în genul ( feminin, că d-aia-s jucării ) lui Dăscălescu și Mănescu, respective – cum ar zice Nenea Iancu – bărbații politici cu fuste, Tăriceanu și Daniel – Craig – Constantin.

♦♦♦O alta, servită de-a gata, arată ( spre cucii năuci ) astfel :

                                   ,, ÎNDRĂZNEȘTE SĂ CREZI ”

♦♦♦Din care lipsește – nemotivat – cuvîntul iute ca vântul, IDIOTULE !

♦♦♦De această dată ( memorabilă ) ni se adresează DOAR Tăriceanu, care vrea să fie familiar, privindu-ne pe fiecare în parte în ochi, de la câțiva centimetri pătrați. Și vrea – probabil fără să vrea !, ce vreți, consilieri neșcoliți ! – să ne spună așadar că ne oferă în dar posibilitatea să nu credem DIRECT, ci DOAR trecând prin bucla propusă/ impusă de ei, numită duios ÎNDRĂZNEȘTE !

♦♦♦Cum oare îndrăznesc să ne considere NEÎNDRĂZNEȚI, CREDULI, NEDEMNI și SĂRACI CU DUHUL ?

♦♦♦Om fi ?

                                                        Răspunde – doar pentru el -,

SĂRacUL  neÎNDRĂZNEȚ  diN  cOTROCENI,

S  g.  E

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *